Lindsey Stirling

by - 00:50

LT

Lindsey Stirling - viena talentingiausių šių laikų smuikininkių. Savo 'YouTube' kanale ji turi daugiau nei 10mln sekėjų, o vaizdo įrašų peržiūrų kiekis viršija 2mlrd.
Ir kuo paprastutė smuikininkė taip žavi žmones? Nuostabiais choreografiniais triukais, trykštančia gera nuotaika, pasitikėjimu savimi, o, svarbiausia, sugebėjimu priderinti smuiko melodiją prie bet kokio muzikinio kūrinio: nuo klasikos iki popso, nuo hip-hopo iki dubstepo.
Lindsey nuo pat mažens domino muzika, o būdama penkerių pradėjo groti smuiku. Mergina dalyvavo daugybėje konkursų, laimėjo begales apdovanojimų, netgi buvo įstojusi į grupę. Deja, pirmąsyk Lindsey sužibėjo tik 2010-ųjų 'Amerikos Talentuose'. Nors iškrito prieš pat finalą, žmonių ji buvo pastebėta. Neįtikėtina, tačiau merginai dabar jau trisdešimt vieneri, nors ji atrodo ne ką vyresnė už mane! Amžinai trykštanti jaunyste - taip galėčiau apibūdinti Lindsey.
Lindsey kuriama muzika man primena saulėtekį. Tamsoje skambančią muziką tiesiog nušviečia ką tik patekėjusios pirmosios smuiko natos. Kiekvienas video itin spalvingas, pilnas choreografijos bei vaidybos detalių. Kalbant apie vaidybą - Lindsey puikiai sugeba kiekvieną akimirką paversti žaidimu, taip sugebėdama pralinksminti visus žiūrovus.
Paprastai esu linkusi klausytis dainų su žodžiais. Melodijos nelabai traukia, tad vienąsyk paklausius jungiu kitą. O štai Lindsey sustoti klausytis negaliu. Štai dabar jau tikriausiai trisdešimtą kartą iš eilės iš naujo jungiu kūrinį "Electric Daisy Violin" (man jis labiausiai patinka - galbūt todėl, jog sukurtas būtent jos).Sakyčiau, jog vieną dieną Lindsey taps viena žymiausių pasaulio asmenybių, kurių koncerto bilietus išgrabsto per minutę. Tada galėsiu džiaugtis, jog buvau jos fanė tada, kai ji dar buvo maža žvaigždutė dideliame, mėnesienos užklotame danguje.
Daugiau apie Lindsey Stirling galite rasti:
YouTube
Facebook
Twitter
Instagram
Oficialioje Lindsey svetainėje

You May Also Like

0 komentarai (-ų)