Kirsten Dunst

by - 11:40

LT

Kirsten Dunst, viena iš nedaugelio vaikystėje karjerą pradėjusių aktorių, kurios šlovė neišblėso užaugus, sako neapgailestaujanti dėl tokios savo praeities. Filmuotis pradėjusi vos šešerių, o vienuolikos stulbinančiai sužibėjusi filme „Interviu su vampyru“, K. Dunst savo vaikystę pavadino nenatūralia. Vis dėlto ji teigia dėl nieko nesigailinti, nes jos bendraamžiai, kurie gyveno įprastą gyvenimą, kaip ir ji turėjo savų problemų. Tuo metu, kai jos draugės ėjo į mokyklą ar studijavo koledže, aktorė filmavosi juostose „Džiumandži“„Jaunosios savižudės“„Žmogus – voras“ir kt.
O kokiuose filmuose ji labiausiai sužibėjo?
Manau, daugelis, ją pamatę, pagalvojo ,,Čia ta iš ,,Žmogaus voro"!". Na taip, tai vienas iš jos populiariausių vaidmenų, bet jų yra ir daugiau :

Interviu su vampyru
Beribės žinios, ypatinga galia, nemirtingumas. Kad tai turėtum - turi kiekvieną naktį žudyti. Tokią tiesą jaunam reporteriui sutarto interviu metu atskleidžia malonios išvaizdos vampyras. Jis pasakoja apie savo gyvenimą, trunkantį 200 metų...
Aistringos meilės istorijos ir skaudžios netektys, išdavystės ir amžina vienatvė. Jo draugai ir meilužiai palieka šį pasaulį, o nemirtingam vampyrui lieka nenumaldomas kraujo troškimas.


Džumandži
Vaikai pradėję žaisti senovinį magišką žaidimą, aptinka jame vyrą, kuris jau 25 metus klaidžioja žaidimo labirintais. Daugiau aiškinti ir nereikia - juk daugelis matėte šį filmą ar bent filmuką ;)




Žmogus-Voras
Ką gali padaryti voro įkandimas? Tikriausiai netikėtų atsakymų taps - sukurti "Žmogų-vorą". Taip nepasisekė ar pasisekė Peteriui Parkeriui, kurio laukė susitikimas su tokiu voru. Kas vyko toliau, tikriausiai žinote ...



                                                                             Jausmų galia
Visai netikėtai Joelis sužino, kad Clementine nuolat lankosi pas psichiatrus, kur jai taikoma neįprasta – atminties ištrynimo – procedūra. Joelis, širdyje tebepuoselėjantis šiltus jausmus ir aistrą Clementine, negali susitaikyti, kad jo mylimoji pasiryžo dirbtinai ištrinti iš atminties visus jų meilės prisiminimus. Pykčio ir nevilties genamas, jis ir pats nutaria atsikratyti prisiminimų apie Clementine pas psichiatrus...
Staiga Joelis suvokia, kad visai nenori pamiršti Clementine, tad procedūros metu pradeda ją slėpti kituose savo prisiminimuose, o tas nelauktai paveikia visą jo atmintį...


Marija Antuanetė
Marija Antuanetė jau nuo 14-os metų pasinėrė į Versalio intrigų pasaulį. Jaunos ir naivios merginos veiksmus valdė įgudę dvariškiai... Ši biografinė drama apie jauniausią ir labiausiai nekenčiamą Prancūzijos karalienę verčia susimąstyti. Galbūt ji iš tiesų buvo daug geresnė, nei visi galvojo ? 


                                                                    Melancholija
Prašmatniame savo vestuvių pokylyje jaunoji nuotaka Džastina (aktorė Kirsten Dunst) jaučiasi nelaiminga. Staigi jos nuotaikų kaita ir vis gilėjanti depresija kelia didelį nerimą mylinčiam vyrui ir puotą organizavusiai rūpestingai seseriai (aktorė Charlotte Gainsbourg). Po kelių dienų horizonte pasirodo link Žemės pavojingai artėjanti naujoji planeta Melancholija. Džastina tiksliai žino, kad planetų susidūrimo nepavyks išvengti ir niekam nepavyks išgyventi. Nelaukite jokios laimingos pabaigos.

You May Also Like

0 komentarai (-ų)